Lennart Harpe verbindt zich aan Public Matters als associate

Gepubliceerd op 29 november 2019 om 12:20

Lennart Harpe, heeft zich als associate verbonden aan public affairs & lobbyadviesbureau Public Matters. Graag verwijzen wij u naar het gezamenlijk uitgebrachte persbericht.

Lennart Harpe, directeur van Pridair BV en oud-wethouder van Delft, heeft zich als associate verbonden aan public affairs & lobbyadviesbureau Public Matters met kantoren in Den Haag en Brussel. Harpe gaat zich met name richten op de lokale en regionale overheden en op het ondersteunen van interbestuurlijke lobbytrajecten. Tevens helpt hij organisaties bij het verkrijgen van de gewenste positie in de politieke, bestuurlijke of publieke arena op lokaal en regionaal niveau.

Cees Westera, managing partner bij Public Matters is blij dat Lennart Harpe zich aan Public Matters verbindt:

Lennart is een enthousiaste, ondernemende professional die veel kennis en ervaring heeft opgedaan in ambtelijke, commerciële, politieke en bestuurlijke functies – vooral op lokaal niveau. Onze netwerken en dienstverlening zijn complementair aan elkaar en dat biedt meerwaarde voor cliënten.

Ook Lennart verheugt zich op de samenwerking:

Public Matters is een toonaangevend adviesbureau met een uitstekende staat van dienst en een mooi producten- en dienstenpakket. Ik werk graag op het snijvlak van bedrijfsleven, overheid, media, politiek en bestuur en Public Matters biedt mij de mogelijkheid om dat samen met een team bevlogen professionals te doen.

Meer informatie? Kijk op de website van Public Matters of Pridair.nl.